Systém HACCP ve společnosti Pascual Polabí s.r.o. – Veronika Kukačková
Veronika Kukačková
Master's thesis
Systém HACCP ve společnosti Pascual Polabí s.r.o.
HACCP System in a company Pascual Polabí s. r. o.
Abstract:
Cílem diplomové práce je analýza systému HACCP ve společnosti Pascual Polabí s. r. o. Abych tento systém mohla důkladně analyzovat, rozhodla jsem se provést interní audit na tento systém, zkoumala jsem, zda se dodržují a kontrolují všechny kritické kontrolní body. Zpracovala jsem výsledky z tohoto vnitřního auditu a stanovila jednotlivá opatření a doporučení. Tento systém jsem zkoumala jednak s ohledem …moreAbstract:
Aim diploma work is analysis of system HACCP in company Pascual Polabí s. r. o.. To analyze this system properly I arbitrated to carry out internal audit upon this system, I examined, whether adhere plus check all critical control points. Processed I record from hereof inner audit plus determine several power procuration plus recommendation. This system I examined partly with reference to valid legislature …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 12. 2009
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/20327
Thesis defence
- Date of defence: 14. 1. 2010
- Supervisor: Helena Kořánová
- Reader: Stanislav Větrovský
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/20327
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / field:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Theses on a related topic
-
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Veronika Černá -
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Marek Šesták -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková -
Zhodnocení přínosu zavedení systému HACCP ve veřejném stravování
Václav Simmerl -
Zhodnocení systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
Denisa Tomková