Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování – Bc. Lucie OŠMEROVÁ
Bc. Lucie OŠMEROVÁ
Master's thesis
Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
The functionality and effectiveness of the HACCP system and the nutritional quality of meals in public catering facilities
Abstract:
Cíle: Prvním cílem diplomové práce bylo analyzovat funkčnost a efektivnost systému HACCP ve vybraném zařízení společného stravování. Dalšími cíli bylo zjistit způsob sestavování jídelníčku a zjistit spokojenost strávníků se skladbou stravy. Výzkumné otázky: 1. Jakým způsobem je kontrolováno dodržování správných teplot při expedici pokrmů v gastronádobách a při jejich přímém výdeji? 2. Jak je naplňován …moreAbstract:
Objectives: The first aim of this diploma thesis was to analyze the functionality and effectiveness of the HACCP system in selected catering facilities. Other goals were to find out how to make a meal and find out the satisfaction of meals with a meal composition. Research Questions: 1. How is the temperature controlled at the expedition of the dishes in vessels and their direct dispatch? 2. How is …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2018
Thesis defence
- Supervisor: RNDr. Jana Krejsová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
OŠMEROVÁ, Lucie. \textit{Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Health and Social Sciences. 2018. Available from: https://theses.cz/id/2dkosz/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
OŠMEROVÁ, Lucie. Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování. Č. Budějovice, 2018. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social SciencesMaster programme / field:
Public Health Care / Odborný pracovník v ochraně a podpoře veřejného zdraví
Theses on a related topic
-
Nutriční hodnota stravy v zařízeních s pečovatelskou službou
Monika KOHOUTOVÁ -
Mobilní aplikace pro rozvoz jídla
Karel Cerman -
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
Michaela JEČMENOVÁ -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
Lenka Kabátová -
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
Pavla SVRČINOVÁ -
Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování
Pavla Wochová -
Mezinárodní systém kvality HACCP
Lucia Straková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights