Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování – Bc. Lucie OŠMEROVÁ
Bc. Lucie OŠMEROVÁ
Diplomová práce
Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
The functionality and effectiveness of the HACCP system and the nutritional quality of meals in public catering facilities
Anotace:
Cíle: Prvním cílem diplomové práce bylo analyzovat funkčnost a efektivnost systému HACCP ve vybraném zařízení společného stravování. Dalšími cíli bylo zjistit způsob sestavování jídelníčku a zjistit spokojenost strávníků se skladbou stravy. Výzkumné otázky: 1. Jakým způsobem je kontrolováno dodržování správných teplot při expedici pokrmů v gastronádobách a při jejich přímém výdeji? 2. Jak je naplňován …víceAbstract:
Objectives: The first aim of this diploma thesis was to analyze the functionality and effectiveness of the HACCP system in selected catering facilities. Other goals were to find out how to make a meal and find out the satisfaction of meals with a meal composition. Research Questions: 1. How is the temperature controlled at the expedition of the dishes in vessels and their direct dispatch? 2. How is …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: RNDr. Jana Krejsová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
OŠMEROVÁ, Lucie. \textit{Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/2dkosz/.
Jak správně citovat práci
OŠMEROVÁ, Lucie. Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování. Č. Budějovice, 2018. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaMagisterský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně a podpoře veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční hodnota stravy v zařízeních s pečovatelskou službou
Monika KOHOUTOVÁ -
Mobilní aplikace pro rozvoz jídla
Karel Cerman -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Veronika Černá -
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Marek Šesták -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
Lenka Kabátová
Název
Vložil
Vloženo
Práva