Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na výrobci. – Jiří VLČEK
Jiří VLČEK
Master's thesis
Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na výrobci.
Sensory evaluation of a selected type of a meat product produced by various producers.
Abstract:
Diplomová práce popisuje problematiku senzorického hodnocení potravin a potravinářských produktů, konkrétně senzorické hodnocení vybraného druhu masného produktu v závislosti na výrobci. Pro senzorické hodnocení byl vybrán trvanlivý sálám Vysočina, a to z důvodu jeho velké obliby u českých spotřebitelů. Do testování bylo zařazeno šest náhodně vybraných výrobců. Hodnocení se uskutečnilo v laboratořích …moreAbstract:
The diploma thesis describes the issue of sensory evaluation of food and food products, in particular the sensory evaluation of a selected type of a meat product produced by various producers. Due to its great popularity with Czech consumers, ?Vysočina? salami was selected for the sensory evaluation. Six producers were randomly selected to undergo the testing. The evaluation was conducted in the laboratories …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2011
Identifier:
14397
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Dana Jirotková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VLČEK, Jiří. \textit{Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na výrobci.}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2011. Available from: https://theses.cz/id/2dstnq/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
VLČEK, Jiří. Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na výrobci.. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Operational Management
Theses on a related topic
-
Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
Denisa TOMÁŠKOVÁ -
Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín
Jiří PRÁŠEK -
Senzorické hodnocení vybraných sýrů a analogových produktů
Veronika LAFATOVÁ -
Hodnocení senzorické kvality výrobků sloužících jako náhrada stravy
Tereza Soukupová -
Senzorické a analytické hodnocení mléka z farmy a mléčného automatu
Petra Tymová -
Senzorické hodnocení vybraných druhů polotvrdých sýrů
Klára KOUBOVÁ -
Senzorické hodnocení vybraných druhů sýrů s plísní na povrchu
Radka BLECHOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights