Jiří VLČEK

Master's thesis

Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na výrobci.

Sensory evaluation of a selected type of a meat product produced by various producers.
Abstract:
Diplomová práce popisuje problematiku senzorického hodnocení potravin a potravinářských produktů, konkrétně senzorické hodnocení vybraného druhu masného produktu v závislosti na výrobci. Pro senzorické hodnocení byl vybrán trvanlivý sálám Vysočina, a to z důvodu jeho velké obliby u českých spotřebitelů. Do testování bylo zařazeno šest náhodně vybraných výrobců. Hodnocení se uskutečnilo v laboratořích …more
Abstract:
The diploma thesis describes the issue of sensory evaluation of food and food products, in particular the sensory evaluation of a selected type of a meat product produced by various producers. Due to its great popularity with Czech consumers, ?Vysočina? salami was selected for the sensory evaluation. Six producers were randomly selected to undergo the testing. The evaluation was conducted in the laboratories …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2011
Identifier: 14397

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Dana Jirotková

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

VLČEK, Jiří. Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na výrobci.. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses 2dstnq 2dstnq/2
25/5/2011
Folders
Files
Bulánová, L.
26/5/2011
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.