Možnosti využití kořenících směsí a aromat v pekárenství a těstárenské výrobě – Bc. Andrea Skácelová
Bc. Andrea Skácelová
Master's thesis
Možnosti využití kořenících směsí a aromat v pekárenství a těstárenské výrobě
The Possibilities of spice blends and flavors in baked goods and pasta production
Abstract:
Diplomová práce zaměřená na téma: Možnosti využití kořenících směsí a aromat v pekárenství a těstárenské výrobě se zabývá využitím směsí koření netradičním způsobem. V práci je podrobně rozvedena problematika zabývající se kořením. Dále je pozornost zaměřena na popis pekárenské a těstárenské výroby.V praktické části jsou navrženy a otestovány receptury pro výrobu pečiva s přídavkem různých směsí koření …moreAbstract:
My master thesis: The Possibilities of spice blends and flavors in baked goods and pasta production deals with the use of spice mixtures in an unusual way. In this thesis, spices are described in great thought and detail, then focuses on the description of baked goods and pasta production. The practical part of this paper is created and tested from recipes for bread production using various mixtures …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2017
Thesis defence
- Supervisor: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SKÁCELOVÁ, Andrea. \textit{Možnosti využití kořenících směsí a~aromat v~pekárenství a~těstárenské výrobě}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2017. Available from: https://theses.cz/id/2ehand/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights