Barevné změny masa baleného v ochranné atmosféře – Bc. Michaela MACKOVÁ
Bc. Michaela MACKOVÁ
Master's thesis
Barevné změny masa baleného v ochranné atmosféře
Color Changes in Meat Packaged in Protective Atmosphere
Abstract:
Diplomová práce se zabývá problematikou vad masa baleného v ochranné atmosféře. Práce je zaměřena na vepřové maso. Jejím cílem je sledování a vyhodnocení vzniku vad u vepřového masa za pomoci měření hodnoty pH, sloţení ochranné atmosféry a teplotyAbstract:
This thesis deals with defects in meat packaged in a protective atmosphere. This work focuses on pork. Its aim is the monitoring and evaluation of defects in pork using measurements of pH, composition and temperature controlled atmosphere.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
MACKOVÁ, Michaela. Barevné změny masa baleného v ochranné atmosféře. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
-
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
Klára Mikulíková -
Kvalita masa perliček z různých systémů ustájení
Matěj Blecha -
Kvalita vepřového masa
Michaela Seilerová -
Kvalita masa u extenzivně vykrmovaných prasat
Tomáš Kubát -
Kvalita vepřového masa.
Kamila Zadražilová -
Genetické markery kalpainy a kalpastatity a kvalita masa u různých druhů hospodářských zvířat
Filip Dytrt -
Kvalita masa vybraných genových zdrojů králíků
Iva Jiříková -
Kvalita masa z pohledu histochemických analýz
Zuzana Štemberková