Duong Hung Le Van

Bachelor's thesis

Business Plan of Fast Food Restaurant SushiGO

Podnikatelský Plán na Rychlé Občerstvení: SushiGO
Abstract:
Cílem mé práce je vytvořit podnikatelský plán na otevření "fusion bistro SushiGO" a dále zhodnotit jeho životaschopnost na českém trhu. Podnikatelský plán je členěn do 3 částí: Teoretická část, jeho applikace do Business Model Canvas a Business Plan: SushiGO. Teorie především vysvětluje podnikání z různých úhlů pohledů jako je ekonomika, ale také sociologie a psychologie. Dále se moje práce zabývá …more
Abstract:
The aim of the paper is to create a business plan for opening fusion bistro called SushiGO and to assess its viability on the Czech market. The business plan is divided into 3 main parts: Theoretical background, Business Model Canvas, and Business Plan: SushiGO. Theories used in the project review various means of Entrepreneurship, Business Plan, Globalization of Sushi and set of tools relevant to …more
 
 
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 1. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 19. 6. 2018
  • Supervisor: Jan Mareš
  • Reader: Ondřej Dvouletý

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/73948