Duong Hung Le Van

Bakalářská práce

Business Plan of Fast Food Restaurant SushiGO

Podnikatelský Plán na Rychlé Občerstvení: SushiGO
Anotace:
Cílem mé práce je vytvořit podnikatelský plán na otevření "fusion bistro SushiGO" a dále zhodnotit jeho životaschopnost na českém trhu. Podnikatelský plán je členěn do 3 částí: Teoretická část, jeho applikace do Business Model Canvas a Business Plan: SushiGO. Teorie především vysvětluje podnikání z různých úhlů pohledů jako je ekonomika, ale také sociologie a psychologie. Dále se moje práce zabývá …více
Abstract:
The aim of the paper is to create a business plan for opening fusion bistro called SushiGO and to assess its viability on the Czech market. The business plan is divided into 3 main parts: Theoretical background, Business Model Canvas, and Business Plan: SushiGO. Theories used in the project review various means of Entrepreneurship, Business Plan, Globalization of Sushi and set of tools relevant to …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 1. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 6. 2018
  • Vedoucí: Jan Mareš
  • Oponent: Ondřej Dvouletý

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/73948