Eduarda Bieliková

Bakalářská práce

Zásady správné hygieny při výrobě pokrmů ve školní jídelně

Principles of proper hygiene during preparation of meals in the school canteen
Anotace:
Teoretická časť bakalárskej práce rozoberá legislatívne vymedzenie bezpečnosti potravín, hygieny pri výrobe pokrmov a pravidiel správnej výrobnej praxe v zariadeniach školského stravovania. Pozornosť je zameriavaná na najčastejšie rizikové faktory vzniku alimentárnych ochorení na školách, ktoré sú v jednotlivých kapitolách popísané. Praktická časť práce prezentuje vzdelávaciu brožúru vyplývajúcu z …více
Abstract:
The theoretical part of the bachelor thesis discusses the legislative definition of food safety, hygiene in food production, and the rules of good manufacturing practice in school canteens. Attention is focused on the most common risk factors for the occurrence of food-borne infections in schools, which are described in the individual chapters. The practical part of the thesis presents an educational …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. et Ing. Anna Adámková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Bieliková, Eduarda. Zásady správné hygieny při výrobě pokrmů ve školní jídelně. Zlín, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie