Eduarda Bieliková

Bachelor's thesis

Zásady správné hygieny při výrobě pokrmů ve školní jídelně

Principles of proper hygiene during preparation of meals in the school canteen
Abstract:
Teoretická časť bakalárskej práce rozoberá legislatívne vymedzenie bezpečnosti potravín, hygieny pri výrobe pokrmov a pravidiel správnej výrobnej praxe v zariadeniach školského stravovania. Pozornosť je zameriavaná na najčastejšie rizikové faktory vzniku alimentárnych ochorení na školách, ktoré sú v jednotlivých kapitolách popísané. Praktická časť práce prezentuje vzdelávaciu brožúru vyplývajúcu z …more
Abstract:
The theoretical part of the bachelor thesis discusses the legislative definition of food safety, hygiene in food production, and the rules of good manufacturing practice in school canteens. Attention is focused on the most common risk factors for the occurrence of food-borne infections in schools, which are described in the individual chapters. The practical part of the thesis presents an educational …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 5. 2024

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. et Ing. Anna Adámková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Bieliková, Eduarda. Zásady správné hygieny při výrobě pokrmů ve školní jídelně. Zlín, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Food Technology and Assessment / Gastronomy Technology