Zásady správné hygieny při výrobě pokrmů ve školní jídelně – Eduarda Bieliková
Eduarda Bieliková
Bakalářská práce
Zásady správné hygieny při výrobě pokrmů ve školní jídelně
Principles of proper hygiene during preparation of meals in the school canteen
Anotace:
Teoretická časť bakalárskej práce rozoberá legislatívne vymedzenie bezpečnosti potravín, hygieny pri výrobe pokrmov a pravidiel správnej výrobnej praxe v zariadeniach školského stravovania. Pozornosť je zameriavaná na najčastejšie rizikové faktory vzniku alimentárnych ochorení na školách, ktoré sú v jednotlivých kapitolách popísané. Praktická časť práce prezentuje vzdelávaciu brožúru vyplývajúcu z …víceAbstract:
The theoretical part of the bachelor thesis discusses the legislative definition of food safety, hygiene in food production, and the rules of good manufacturing practice in school canteens. Attention is focused on the most common risk factors for the occurrence of food-borne infections in schools, which are described in the individual chapters. The practical part of the thesis presents an educational …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Bieliková, Eduarda. Zásady správné hygieny při výrobě pokrmů ve školní jídelně. Zlín, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie
Práce na příbuzné téma
-
Hygiena potravin
Lenka SEIDLOVÁ -
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
Gabriela HADÁČKOVÁ -
Návrh přípravy učitele do odborného předmětu Hygiena a technologie potravin
Markéta Jarošová -
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
Michaela JEČMENOVÁ -
Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.
Zuzana KREJČOVÁ -
Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
Martina Čiháková