Odlišnosti v preferencích konzumentů vína v Praze – Alžběta Hochmanová
Alžběta Hochmanová
Bakalářská práce
Odlišnosti v preferencích konzumentů vína v Praze
Differences in preference among wine consumers in Prague
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na zjištění, jaké jsou hlavní preference konzumentů vína v Praze, a podle jakých kritérií si konzumenti víno kupují a jak se jejich spotřebitelské zvyklosti liší. Práce je rozdělena do několika částí. Teoretická část je vedena jako rešerše dostupných zdrojů a sběr informací, které byly v souvislosti se zadaným tématem shledány. Na základě údajů, zjištěných v rešerši byl …víceAbstract:
The bachelor thesis focuses on finding out what are the main preferences of wine consumers in Prague and the criteria on which consumers buy wine and how their habits differ. The work is divided into several parts. The theoretical part consists of a research of all available resources and a collection of information connected with the topic. Based on the data from the research a questionnaire was designed …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/jizg0/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2018
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HOCHMANOVÁ, Alžběta. \textit{Odlišnosti v preferencích konzumentů vína v Praze}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/2ialmc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví