Studium přítomnosti fenolických látek a jejich antioxidační aktivity v potravinářských produktech s obsahem plodu šípkové růže (Rosa canina L.) – Vendula Hronová
Vendula Hronová
Bakalářská práce
Studium přítomnosti fenolických látek a jejich antioxidační aktivity v potravinářských produktech s obsahem plodu šípkové růže (Rosa canina L.)
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 7. 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRONOVÁ, Vendula. \textit{Studium přítomnosti fenolických látek a jejich antioxidační aktivity v potravinářských produktech s obsahem plodu šípkové růže (Rosa canina L.)}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/2ihkql/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoké učení technické v Brně
Bakalářský studijní program:
Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva