"Čerstvé" pečivo v maloobchodním prodeji ČR – Bc. Jana MATĚJČKOVÁ
Bc. Jana MATĚJČKOVÁ
Master's thesis
"Čerstvé" pečivo v maloobchodním prodeji ČR
"Fresh" pastries in retail sale of the Czech republic
Abstract:
Diplomová práce identifikuje postoj české veřejnosti k problematice čerstvého pečiva a pečiva připraveného ze zmrazeného polotovaru na základě spotřebitelského průzkumu. Dále je zaměřena na stranu nabídky, konkrétně na analýzu vývoje prodeje čerstvého pečiva a pečiva připraveného ze zmrazených polotovarů v rámci vybrané maloobchodní jednotky. Dále na průzkum mezi českými výrobci pečiva, a také je sledována …moreAbstract:
The diploma thesis identifies the attitude of the Czech public on the issue of fresh breads and pastries prepared from frozen semi-finished product based on consumer research. It is focused on the supply side, specifically on analysis of sales of fresh bread and bakery products prepared from frozen semi-finished products within the selected retail units. Further to the survey among Czech producers …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 4. 2016
Accessible from:: 15. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Hana Doležalová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MATĚJČKOVÁ, Jana. \textit{''Čerstvé'' pečivo v maloobchodním prodeji ČR}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Economics. 2016. Available from: https://theses.cz/id/2ikbpr/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
MATĚJČKOVÁ, Jana. "Čerstvé" pečivo v maloobchodním prodeji ČR. Č. Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.4.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 15. 4. 2016 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EconomicsMaster programme / field:
Economics and Management / Management of Commerce
Theses on a related topic
-
Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo
Alena ŘÍHOVÁ -
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
Simona Kahlichová -
Příprava běžného pečiva s přídavkem alternativních mouk
Lenka UHLÍŘOVÁ -
Využití kompozitních mouk pro přípravu běžného pečiva
Lenka UHLÍŘOVÁ -
Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva
Eliška Sponerová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights