Faktory ovlivňující kvalitu kolostra a mléka dojnic – Bc. Marie Jahodová
Bc. Marie Jahodová
Diplomová práce
Faktory ovlivňující kvalitu kolostra a mléka dojnic
Factors influencing the quality of colostrum and milk
Anotace:
Předložená diplomová práce „Faktory ovlivňující kvalitu kolostra a mléka“ se věnuje problematice kvality mleziva a mléka a především vybraným faktorům, které by jejich kvalitu mohly ovlivnit. Literární část obsahuje informace ohledně výživy březích krav, včetně vlivu vitamínů a minerálů těsně souvisejících s praktickou částí práce, dále obsahuje informace o mlezivu, mléce a v neposlední řadě o imunitě …víceAbstract:
The submitted diploma thesis „Factors influencing the quality of colostrum and milk“ deals with the issue of quality of colostrum and milk and especially the factors that could affect the quality. The literature section contains information on the nutrition of pregnant cows, including the effect of vitamins and minerals closely related to the practical part of the work, it also contains information …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. MVDr. Leoš Pavlata, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zootechnika / Krmivářství
Práce na příbuzné téma
-
Selén v mateřském mléce
Klára Adamová