David Hlava

Bakalářská práce

Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin

Sous vide method as technology for dynamic food handling
Anotace:
Cílem této práce je shrnout problematiku kuchyňské technologie při použiti metody vaření ve vakuu oficiálně nazývané sous vide.Jako technologie pro dynamickou přípravu potravin. Teoretická část předkládá popis technického vybavení používaného při vaření ve vakuu v porovnání s vybavením a technologií používaných při klasických metodách vaření.V analytické části této bakalářské práce popíšeme vznik a …více
Abstract:
Aim of this thesis is to summarize issues of kitchen technologies used for dynamic food handling. Namely the method „sous vide”. This bachelor’s thesis in its theoretical part briefly describes technology and equipment used for sous vide cooking compared with technology and equipment used by classic methods of cooking. The analytic part of this thesis describes founding and history of sous vide method …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2014
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Věra Vyhnisová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma