Bc. Anna Lindrová

Bachelor's thesis

Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu

The issue of family business in the catering operation
Abstract:
Tato bakalářská práce pojednává o problematice rodinného podnikání v gastronomickém provozu a dále v této práci dochází k porovnání rodinného a nerodinného podniku v gastronomii a jejich vnímání potenciálními klienty. Pomocí dotazníkového šetření je proveden výzkum spokojenosti zákazníků u dvou zkoumaných podniků, přičemž jeden je rodinný a druhý nerodinný.V závěrečné části práce jsem navrhla opatření …more
Abstract:
This thesis deals with the issue of family business in the facility and in this work, there is a comparison of family and non-family business in gastronomy and their perception of potential clients. Using the survey is finding out research on customer satisfaction in two surveyed companies, one being a family and the other non-family. In the final part, I propose measures that should lead to an increase …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2017

Thesis defence

  • Date of defence: 15. 1. 2018
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Blanka Zimáková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)