Bc. Anna Lindrová

Bakalářská práce

Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu

The issue of family business in the catering operation
Anotace:
Tato bakalářská práce pojednává o problematice rodinného podnikání v gastronomickém provozu a dále v této práci dochází k porovnání rodinného a nerodinného podniku v gastronomii a jejich vnímání potenciálními klienty. Pomocí dotazníkového šetření je proveden výzkum spokojenosti zákazníků u dvou zkoumaných podniků, přičemž jeden je rodinný a druhý nerodinný.V závěrečné části práce jsem navrhla opatření …více
Abstract:
This thesis deals with the issue of family business in the facility and in this work, there is a comparison of family and non-family business in gastronomy and their perception of potential clients. Using the survey is finding out research on customer satisfaction in two surveyed companies, one being a family and the other non-family. In the final part, I propose measures that should lead to an increase …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 1. 2018
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví