Effect of various formulations of natural wax-based edible coatings on physical properties of avocado – Bc. Viktorie Vodičková
Bc. Viktorie Vodičková
Diplomová práce
Effect of various formulations of natural wax-based edible coatings on physical properties of avocado
Abstract:
One of the most significant tropical fruits in terms of economy is the avocado, which is mostly imported into the US and Europe. Avocados are climacteric, perishable fruits. As a result, long-distance transportation may incur significant losses, which may lead to financial losses. Fruit quality and shelf life may be preserved with the use of edible coatings. A thin barrier that allows gasses, moisture …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2024
- Vedoucí: Ing. Olga Leuner, Ph.D.
- Oponent: Adéla Fraňková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VODIČKOVÁ, Viktorie. \textit{Effect of various formulations of natural wax-based edible coatings on physical properties of avocado}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/2p2x9l/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program:
Tropical Crop Management and Ecology
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva