Nové trendy výroby vín ve světě a v ČR – Barbora Hanáková
Barbora Hanáková
Bakalářská práce
Nové trendy výroby vín ve světě a v ČR
Anotace:
Tématem bakalářské práce jsou nové trendy výroby vín ve světě a v ČR. Práce je rozdělena do osmi kapitol. V teoretické části je stručně popsána historie produkce vína a jeho vztah ke gastronomii. Následuje charakteristika nutričního významu vín. Dále jsou popsány hlavní i nové odrůdy vína ze světového sortimentu i původem z České republiky. Jsou zde charakterizovány nové trendy v produkci vín. Praktická …víceAbstract:
The topic of the bachelor thesis are the new trends of wine production in the world and in the Czech republic. The work has been divided into eight chapters. The theoretical part briefly describes the history of wine production and its relationship to a gastronomy and after the characterization of the nutritional significance of wines follows. Further, main and new world wine varieties and also Czech …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2019
Identifikátor:
http://theses.cz/id/2pcgtj/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2019
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Strukturní analýza bázových párů v DNA
Anežka Tichá -
Párování na eliptických křivkách a jejich využití v kryptografii
Anh Minh Tran -
Trendy v přípravě pokrmů
Barbora Kramná -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
Dominika Melicharová -
Současné trendy v přípravě pokrmů
Martin Suchý -
Trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku
Dominika Friedlová -
Trendy v gastronomii
Svatoslav Rychtecký
Název
Vložil
Vloženo
Práva