Pavel Havránek

Diplomová práce

Návrh univerzálního výrobního přípravku pro manipulaci s toroidními cívkami

Design of Universal Production Jig for Handling with Toroidal Coils
Anotace:
Diplomová práce se zabývá návrhem univerzálního výrobního přípravku pro manipulaci s toroidními cívkami. V úvodu jsou popsány základní charakteristiky a vlastnosti cívek, dále jsou zde popsány toroidní cívky a vinutí včetně způsobu navíjení. Dále jsou v teoretické rovině uvedeny výrobní technologie potřebné ke zhotovení přípravků. Následně jsou popsány požadavky na přípravky. Práce se dále zabývá různými …více
Abstract:
Master thesis deals with design of universal production jig for handling with toroidal coils. The thesis starts with essentials of coils, toroidal coils and winding. Another part is about production technologies for the jigs theoretically and technical requirements for this jigs. In thesis are also different designs of jigs. The best variant is chosen too. Final drawing is attached.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 8. 2021
  • Vedoucí: Robert Čep
  • Oponent: Tomáš Szotkowski

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava

VŠB – Technická univerzita Ostrava

Fakulta strojní

Magisterský studijní program:
Strojírenská technologie

Práce na příbuzné téma