Obalové materiály jako možný zdroj kontaminace potravin – Anna Cecoi
Anna Cecoi
Bachelor's thesis
Obalové materiály jako možný zdroj kontaminace potravin
Packaging materials as a possible source of food contamination
Anotácia:
S obalovými materiály se setkáváme v každodenním životě. Plní mnoho funkcí a mezi ty nejdůležitější patří uchovávání potravin, zachování jejich kvality, organoleptických vlastností a zdravotní nezávadnosti. Na trhu existuje široká škála obalových materiálů. Některé z nich slouží pro uchovávání potravin již s dlouholetou historií, jiné jsou vyvíjené jako moderní alternativy již známým materiálům. Aby …viacAbstract:
We are getting in touch with food packaging material in our every day life. It performs many functions along with the most importants as food preserving, keeping it’s quality, it‘s organoleptic features and being harmless in terms of health. There is a broad spectrum of food packaging materials on the market. Some of them serves for preserving food with long-term history, others are developed as modern …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 7. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Zora Kotíková, Ph.D.
- Oponent: Luboš Paznocht, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CECOI, Anna. \textit{Obalové materiály jako možný zdroj kontaminace potravin}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/2pjuoa/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / odbor:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Quality of Agricultural Products
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva