Vliv sádkovaní kapra na obsah a složení tuku – Filip TRYBULOVSKÝ
Filip TRYBULOVSKÝ
Bakalářská práce
Vliv sádkovaní kapra na obsah a složení tuku
The effect of purging on lipid content and composition of common carp
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na sádkování kapra obecného (Cyprinus carpio L.) a zkoumá jeho vliv na obsah a složení mastných kyselin a obsah tuku. Cíle experimentu - dokázat, že má sádkování pozitivní vliv na kvalitu masa kapra; dokázat, že průběh a výsledek sádkování lze ovlivnit vstupní kvalitou ryb; stanovit optimální dobu pro sádkování kapra s ohledem na obsah a složení mastných kyselin. Odchov …víceAbstract:
This bachelor's thesis deals with purging of common carp (Cyprinus carpio L.), and examines its effect on the content and composition of fatty acids and fat content. The goal of this experiment is to prove that purging has a positive effect on the carp flesh quality; that the progress and result of purging can be influenced by the input fish quality; and determining optimum time for carp purging with …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2014
Zveřejnit od: 7. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Pavel Kozák, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
TRYBULOVSKÝ, Filip. Vliv sádkovaní kapra na obsah a složení tuku. Č. Bud., 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 7.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 7. 5. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta rybářství a ochrany vodJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Fakulta rybářství a ochrany vodBakalářský studijní program / obor:
Zootechnika / Rybářství
Práce na příbuzné téma
-
Potrava násady kapra (Cyprinus carpio L.) v rybnících - analýza obsahu zažívadel.
Ondřej SÝKORA -
Posouzení vlivu výživy kapra obecného (Cyprinus carpio L.) na změnu kvality masa
Josef VOBR -
Porovnání výtěžnosti kapra obecného (Cyprinus carpio) dle typu ošupení
Jana ŠIKOVÁ -
Potravní konkurence mezi plůdkem kapra (Cyprinus carpio) a střevličkou východní (Pseudorasbora parva)
Karel NĚMEC -
Posouzení vlivu výživy a technologie chovu na změny v kvalitě masa kapra obecného (Cyprinus carpio L.) a sumce velkého (Silurus glanis L.)
Tomáš ZAJÍC -
Vylepšení kompozice mastných kyselin u kapra obecného (\kur{Cyprinus carpio})
Jan MRÁZ -
Využití produktů ze zpracování konopí ve výživě kapra obecného (Cyprinus carpio L.).
Ondřej Palíšek -
Vliv chovu na kvalitu tuku kapra obecného (Cyprinus carpio)
Tomáš ZAJÍC
Název
Vložil
Vloženo
Práva