Anna Mikolášková
Bachelor's thesis
Finanční analýza OLMA, a.s.
Financial analysis of OLMA, a. s.
Abstract:
Cílem bakalářské práce je pomocí finanční analýzy zhodnotit finanční zdraví a stabilitu společnosti OLMA, a. s. v letech 2014 - 2018. Cílem je také, pomocí dostupných dat, zjistit hospodářské postavení a nastínit silné a slabé stránky společnosti. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. První část zahrnuje charakteristiku společnosti, charakteristiku odvětví a vymezení hlavních konkurentů. Druhá …moreAbstract:
The aim of this bachelor thesis is to evaluate the financial health and stability of OLMA, a. s. during the years 2014-2018 by means of financial analysis. Furthermore the aim is to determine the economic position of the company and outline the company‘s strengths and weaknesses through the available data. The thesis is divided into two parts. The first part includes the characteristics of the company …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 2. 2020
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/81076
Thesis defence
- Date of defence: 18. 6. 2020
- Supervisor: Petr Heršálek
- Reader: Taisia Nistorenco
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/81076
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Finance a účetnictví / Účetnictví a finanční řízení podniku
Theses on a related topic
-
Towards smart Dairy nutrition (SDN): Improving sustainability and economics of Dairy production
Manfred Schönleben -
Výroba, sortiment a kvalita fermentovaných mléčných výrobků
Romana Nováková -
Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
Anna Plachká -
Postavení a funkce vybraného odvětví zpracovatelského průmyslu – výroba mléka a mléčných výrobků
Lenka Kristýna Krouzová -
Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
Ondřej Černý -
Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
Lucie Červenková -
Vliv procesních parametrů a složení surovinové skladby na jakost vybraných mléčných výrobků
Vendula Kůrová -
Historie a zpracování technologických postupů mléčných výrobků v mlékárně
Natálie Dobešová