Anna Mikolášková
Bachelor's thesis
Finanční analýza OLMA, a.s.
Financial analysis of OLMA, a. s.
Anotácia:
Cílem bakalářské práce je pomocí finanční analýzy zhodnotit finanční zdraví a stabilitu společnosti OLMA, a. s. v letech 2014 - 2018. Cílem je také, pomocí dostupných dat, zjistit hospodářské postavení a nastínit silné a slabé stránky společnosti. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. První část zahrnuje charakteristiku společnosti, charakteristiku odvětví a vymezení hlavních konkurentů. Druhá …viacAbstract:
The aim of this bachelor thesis is to evaluate the financial health and stability of OLMA, a. s. during the years 2014-2018 by means of financial analysis. Furthermore the aim is to determine the economic position of the company and outline the company‘s strengths and weaknesses through the available data. The thesis is divided into two parts. The first part includes the characteristics of the company …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 2. 2020
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/81076
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 6. 2020
- Vedúci: Petr Heršálek
- Oponent: Taisia Nistorenco
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/81076
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / odbor:
Finance a účetnictví / Účetnictví a finanční řízení podniku
Práce na příbuzné téma
-
Towards smart Dairy nutrition (SDN): Improving sustainability and economics of Dairy production
Manfred Schönleben -
Výroba, sortiment a kvalita fermentovaných mléčných výrobků
Romana Nováková -
Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
Anna Plachká -
Postavení a funkce vybraného odvětví zpracovatelského průmyslu – výroba mléka a mléčných výrobků
Lenka Kristýna Krouzová -
Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
Ondřej Černý -
Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
Lucie Červenková -
Vliv procesních parametrů a složení surovinové skladby na jakost vybraných mléčných výrobků
Vendula Kůrová -
Historie a zpracování technologických postupů mléčných výrobků v mlékárně
Natálie Dobešová