Veronika Vallettova

Bachelor's thesis

Charakteristika a využitie druhových vajec v gastronómii

Abstract:
Táto bakalárska práca s názvom „charakteristika a využitie druhových vajec v gastronómii“ je zameraná predovšetkým na sledovanie využitia slepačích vajec a ich výskytu v domácej gastronómii.Práca je rozdelená na tri kapitoly, prvá kapitola je teoretická, rozoberá sa v nej stavba vajec, ich funkčné vlastnosti a využitie v gastronómii. Druhá, praktická časť sa zaoberá rozborom jednotlivých jedálnych …more
Abstract:
This bachelor's thesis entitled "Characteristics and usage species eggs in gastronomy" is aimed primarily at monitoring the usage of chicken eggs and their application in domestic gastronomy.The thesis is divided into three chapters, the first one is theoretical and it discusses the construction of eggs, their functionality, as well as their use in the gastronomy. The second, practical chapter deals …more
 
 
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 8. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 9. 2018

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bachelor programme:

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.