Průzkum prodejnosti destilátů zrajících v sudech – Bc. Petr Kořínek
Bc. Petr Kořínek
Master's thesis
Průzkum prodejnosti destilátů zrajících v sudech
Research on Sales of Spirits Aged in Barrels
Abstract:
Cílem mé práce je, na základě získaných dat o prodejnosti jednotlivých druhů destilátů zrajících v sudech, vyhodnotit, které druhy destilátů jsou nejoblíbenější mezi lidmi, jaké značky preferují, a kolik se jich v barech spotřebuje. Diplomová práce obsahuje tři hlavní části. V první části práce se zabývám historií jednotlivých destilátů, podrobně popisuji jejich výrobu a věnuji se také nejznámějším …moreAbstract:
The goal of my work is based on data obtained on sales of individual types of spirits aged in barrels, evaluate which types of spirits are the most popular among the people, which brands they prefer, and how much of them are consumed in bars. My Master`s Dissertation contains three main parts. The first part deals with the history of individual spirits, describe in detail their production and also …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2016
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/7965/vsh_m_a2/
Thesis defence
- Date of defence: 10. 6. 2016
- Supervisor: Ing. Jana Kalabisová, Ph.D.
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Vliv délky kontaktu rmutu na parametry červených vín
Filip Nevěděl -
Vliv délky kontaktu rmutu na parametry oranžových vín
Vladimír Škrábek -
Vliv macerace rmutu na vlastnosti vína z aromatických odrůd
Anna Harcová -
Vliv macerace rmutu pří výrobě rosé vín
Libuše Vrbová