Průzkum prodejnosti destilátů zrajících v sudech – Bc. Petr Kořínek
Bc. Petr Kořínek
Diplomová práce
Průzkum prodejnosti destilátů zrajících v sudech
Research on Sales of Spirits Aged in Barrels
Anotace:
Cílem mé práce je, na základě získaných dat o prodejnosti jednotlivých druhů destilátů zrajících v sudech, vyhodnotit, které druhy destilátů jsou nejoblíbenější mezi lidmi, jaké značky preferují, a kolik se jich v barech spotřebuje. Diplomová práce obsahuje tři hlavní části. V první části práce se zabývám historií jednotlivých destilátů, podrobně popisuji jejich výrobu a věnuji se také nejznámějším …víceAbstract:
The goal of my work is based on data obtained on sales of individual types of spirits aged in barrels, evaluate which types of spirits are the most popular among the people, which brands they prefer, and how much of them are consumed in bars. My Master`s Dissertation contains three main parts. The first part deals with the history of individual spirits, describe in detail their production and also …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/7965/vsh_m_a2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2016
- Vedoucí: Ing. Jana Kalabisová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOŘÍNEK, Petr. \textit{Průzkum prodejnosti destilátů zrajících v sudech}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/2sw2s1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Vliv délky kontaktu rmutu na parametry červených vín
Filip Nevěděl -
Vliv délky kontaktu rmutu na parametry oranžových vín
Vladimír Škrábek -
Vliv macerace rmutu pří výrobě rosé vín
Libuše Vrbová -
Vliv macerace rmutu na vlastnosti vína z aromatických odrůd
Anna Harcová -
Experimentální stanovení spotřeby elektrické a tepelné energie pro výrobu mladiny při použití různých způsobů přípravy rmutů
Ondřej Trnka