Kateřina BUKVALDOVÁ

Bachelor's thesis

Znalosti o bezlepkové dietě mezi studenty Lékařské fakulty Ostravské univerzity

Knowledge of the gluten-free diet among students of the Faculty of Medicine of the University of Ostrava
Abstract:
Cílem této práce je zmapovat informovanost studentů Lékařské fakulty Ostravské univerzity v rámci bezlepkové diety. Zjistit v jaké míře se studenti v problematice pohybují, popřípadě jaké znalosti by bylo záhodno doplnit. V rámci teoretické části se zaměřím na obecné informace o lepku, bezlepkové dietě, jejích vhodných a nevhodných potravinách, o její indikaci a diagnostice. Také zmíním informace o …more
Abstract:
The aim of this work is to map the awareness of the students of the Faculty of Medicine of the University of Ostrava regarding the gluten-free diet. To find out to what extent the students are moving in the issue, or what kind of knowledge it would be advisable to supplement. In the theoretical part, I will focus on general information about gluten, the gluten-free diet, its suitable and unsuitable …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2023
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Date of defence: 13. 6. 2023
  • Supervisor: Mgr. Nadezhda Borzenko

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

BUKVALDOVÁ, Kateřina. Znalosti o bezlepkové dietě mezi studenty Lékařské fakulty Ostravské univerzity. Ostrava, 2023. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta

University of Ostrava

Faculty of Medicine

Bachelor programme / field:
Nutritional Therapy / Nutritional Therapy