Kateřina BUKVALDOVÁ

Bakalářská práce

Znalosti o bezlepkové dietě mezi studenty Lékařské fakulty Ostravské univerzity

Knowledge of the gluten-free diet among students of the Faculty of Medicine of the University of Ostrava
Anotace:
Cílem této práce je zmapovat informovanost studentů Lékařské fakulty Ostravské univerzity v rámci bezlepkové diety. Zjistit v jaké míře se studenti v problematice pohybují, popřípadě jaké znalosti by bylo záhodno doplnit. V rámci teoretické části se zaměřím na obecné informace o lepku, bezlepkové dietě, jejích vhodných a nevhodných potravinách, o její indikaci a diagnostice. Také zmíním informace o …více
Abstract:
The aim of this work is to map the awareness of the students of the Faculty of Medicine of the University of Ostrava regarding the gluten-free diet. To find out to what extent the students are moving in the issue, or what kind of knowledge it would be advisable to supplement. In the theoretical part, I will focus on general information about gluten, the gluten-free diet, its suitable and unsuitable …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2023
  • Vedoucí: Mgr. Nadezhda Borzenko

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BUKVALDOVÁ, Kateřina. Znalosti o bezlepkové dietě mezi studenty Lékařské fakulty Ostravské univerzity. Ostrava, 2023. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

Lékařská fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Nutriční terapie / Nutriční terapie