Bc. Stanislav Mottl

Master's thesis

Obchodní analýza – důležitá fáze vývoje nového produktu

Business analysis - an important phase of new product development
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá nabídkou a dostupností bezlepkových potravin na základních školách v České republice. Práce je členěna na tři části: teoretickou, praktickou a návrhovou. Cílem práce je analyzovat současný stav nabídky potravin pro celiaky na základních školách. Pro účely práce bylo provedeno dotazníkové šetření, při kterém bylo osloveno 4149 potenciálních respondentů z řad vedení základích …viac
Abstract:
This thesis deals with the supply and availability of gluten-free foods in elementary schools in the Czech Republic. The work is divided into three parts: theoretical, practical and design. The aim is to analyze the current state of the supply of food for celiacs in primary schools. For the purpose of this work was carried out a survey in which were approached 4149 potential respondents from among …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 11. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 1. 2015
  • Vedúci: doc. Ing. Dagmar Jakubíková, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Economics and Management / Marketing Communication

Práce na příbuzné téma