Systém HACCP v konzervárenském podniku – Juliana Provazníková
Juliana Provazníková
Diplomová práce
Systém HACCP v konzervárenském podniku
Anotace:
Systém HACCP, podobně jako normy ISO, patří mezi nejmodernější systémy uplatňované při řízení výroby v potravinářských podnicích. Na rozdíl od norem ISO je zaměřen především na prevenci zdravotní nezávadnosti - zajišťuje preventivní a systematický přístup k včasné identifikaci nebezpečí zdravotní závadnosti a k zamezení jeho vzniku. Jeho důsledná aplikace výrazně snižuje nejen zdravotní rizika, ale …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 12. 2007
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/4805
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 1. 2008
- Vedoucí: Alena Plášková
- Oponent: Radmila Čmolíková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/4805
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.