Juliana Provazníková
Master's thesis
Systém HACCP v konzervárenském podniku
Abstract:
Systém HACCP, podobně jako normy ISO, patří mezi nejmodernější systémy uplatňované při řízení výroby v potravinářských podnicích. Na rozdíl od norem ISO je zaměřen především na prevenci zdravotní nezávadnosti - zajišťuje preventivní a systematický přístup k včasné identifikaci nebezpečí zdravotní závadnosti a k zamezení jeho vzniku. Jeho důsledná aplikace výrazně snižuje nejen zdravotní rizika, ale …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 12. 2007
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/4805
Thesis defence
- Date of defence: 16. 1. 2008
- Supervisor: Alena Plášková
- Reader: Radmila Čmolíková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/4805
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / field:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.