Kateřina Trnková

Bachelor's thesis

Hotelové snídaně pohledem klientů se specifickými stravovacími požadavky

The hotel breakfast from the perspective of clients with specific dietary requirements
Anotácia:
Cílem mé bakalářské práce je vytvořit plán obměny složení hotelových snídaní takovým způsobem, aby nabídka vyhovovala širší klientele, než je tomu v současné době. Jedná se především o osoby s alergií nebo nesnášenlivostí lepku či laktózy, vegetariány a vegany. V teoretické části práce jsou popsány zdravotní a alternativní důvody přechodu lidí k dietní stravě. Dále je popsána problematika veřejného …viac
Abstract:
My bachelor thesis aims to find a variation of the hotel breakfast that would suit a wider range of clients than at the present. It especially concerns people with food allergies and food intolerance to gluten or lactose, vegetarians, and vegans. The theoretical part describes health and alternative reasons for the transition of people to diet food. In addition, the paper describes the issue of public …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 9. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 5. 2021
  • Vedúci: Blanka Bejdáková
  • Oponent: Zuzana Kvítková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/82431

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bachelor programme / odbor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj