Hotelové snídaně pohledem klientů se specifickými stravovacími požadavky – Kateřina Trnková
Kateřina Trnková
Bachelor's thesis
Hotelové snídaně pohledem klientů se specifickými stravovacími požadavky
The hotel breakfast from the perspective of clients with specific dietary requirements
Abstract:
Cílem mé bakalářské práce je vytvořit plán obměny složení hotelových snídaní takovým způsobem, aby nabídka vyhovovala širší klientele, než je tomu v současné době. Jedná se především o osoby s alergií nebo nesnášenlivostí lepku či laktózy, vegetariány a vegany. V teoretické části práce jsou popsány zdravotní a alternativní důvody přechodu lidí k dietní stravě. Dále je popsána problematika veřejného …moreAbstract:
My bachelor thesis aims to find a variation of the hotel breakfast that would suit a wider range of clients than at the present. It especially concerns people with food allergies and food intolerance to gluten or lactose, vegetarians, and vegans. The theoretical part describes health and alternative reasons for the transition of people to diet food. In addition, the paper describes the issue of public …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 9. 2020
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/82431
Thesis defence
- Date of defence: 21. 5. 2021
- Supervisor: Blanka Bejdáková
- Reader: Zuzana Kvítková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/82431
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Theses on a related topic
-
Problematika zkřížené alergie na pyly a potraviny
Tereza Cochlarová -
Výživa kojenců a batolat s alergií na bílkovinu kravského mléka
Petra VAVEROVÁ -
Změny ve struktuře spotřeby a výdajů na potraviny (domácnosti ČR)
Kateřina Vojtová -
Výběr potravin a stravovací zvyklosti osob s laktózovou intolerancí
Veronika VENKRBCOVÁ -
Výběr potravin a stravování osob s laktózovou intolerancí
Veronika Šorsáková -
Stravovací úsek v hotelu
Daniela Poková