Kateřina Trnková

Bachelor's thesis

Hotelové snídaně pohledem klientů se specifickými stravovacími požadavky

The hotel breakfast from the perspective of clients with specific dietary requirements
Abstract:
Cílem mé bakalářské práce je vytvořit plán obměny složení hotelových snídaní takovým způsobem, aby nabídka vyhovovala širší klientele, než je tomu v současné době. Jedná se především o osoby s alergií nebo nesnášenlivostí lepku či laktózy, vegetariány a vegany. V teoretické části práce jsou popsány zdravotní a alternativní důvody přechodu lidí k dietní stravě. Dále je popsána problematika veřejného …more
Abstract:
My bachelor thesis aims to find a variation of the hotel breakfast that would suit a wider range of clients than at the present. It especially concerns people with food allergies and food intolerance to gluten or lactose, vegetarians, and vegans. The theoretical part describes health and alternative reasons for the transition of people to diet food. In addition, the paper describes the issue of public …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 9. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 21. 5. 2021
  • Supervisor: Blanka Bejdáková
  • Reader: Zuzana Kvítková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/82431

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj