Sledování změn vybraných parametrů piv typu "ALE" a "ležák" – Leoš KREJČÍ, DiS.
Leoš KREJČÍ, DiS.
Bakalářská práce
Sledování změn vybraných parametrů piv typu "ALE" a "ležák"
Different parameters monitoring by "ALE" and "lager" beer typ
Anotace:
Ve své práci jsem sledoval změny vybraných parametrů piv typu "ALE" a "ležák". V teoretické části práce jsem se zabýval obecnými informacemi o pivu. V praktické části jsem laboratorně a senzoricky zhodnotil vzorky piv prodávaných v rámci České republiky, vyrobených různým způsobem kvašení. V laboratorním šetření jsou jednotlivá piva posuzována dle objemového obsahu alkoholu a dle extraktu původní mladiny …víceAbstract:
This bachelor thesis monitors changes in selected parameters for these types of beer: "ALE" and "lager". The theoretical part describes general information about beer. In the practical part, beer samples are evaluated empirically and sensory. All tested beers are sold in the Czech Republic and produced by various fermentation methods. In empirical research individual beer samples are assessed according …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KREJČÍ, Leoš. \textit{Sledování změn vybraných parametrů piv typu ''ALE'' a ''ležák''}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/2xve8f/.
Jak správně citovat práci
KREJČÍ, Leoš. Sledování změn vybraných parametrů piv typu "ALE" a "ležák". České Budějovice, 2022. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Fakulta zemědělská a technologickáBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Sledování změn vybraných parametrů piv typu "ALE" a "ležák" v čase
Leoš KREJČÍ -
Fenomén pivo v naší společnosti
Tomáš Römer -
Pivo jako vývozní komodita
Veronika Lorencová -
Víno, pivo a slovenská spoločnosť
Samuel Bartoš -
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
Tamara Dolníčková -
Pivo jako podnikatelský záměr
Michaela Vostrá -
Ocenění podniku společnosti Pivo Hostivar, a.s.
Jan Kalandra -
Pivo v českej gastronómii, nové marketingové stratégie v ponuke piva
Peter Mokrý
Název
Vložil
Vloženo
Práva