Bc. Blanka Proboštová

Bachelor's thesis

Komunikace s pasantem v restauračním zařízení

Communication with the restaurant equipment pasantem
Abstract:
Bakalářská práce Komunikace s pasantem v restauračním zařízení je zaměřena na komuni-kaci žáků SOŠ a SOU, hotelových škol a absolventů oboru 65-51-H/01 kuchař/ číšník. V teoretické části rozebírám pojem komunikace. Popisuji typy komunikace a jejich aspekty. Dále se zabývám charakteristikou osobnosti číšníka, jeho základními a doporučenými profes-ními předpoklady. Připomínám estetické aspekty práce …more
Abstract:
Bachelor of Communication pasantem work in the restaurant facility is aimed at com-cation of SOS and SOU students, hotel schools and graduates 65-51-H/01 cook / waiter. In the theoretical part the concept of communication. Describe the types of communication and their aspects. Another part deals with personality characteristics waiter, its basic and voca-tions recommended prerequisites. Recall the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2011

Thesis defence

  • Date of defence: 18. 5. 2011
  • Supervisor: PhDr. Jaroslav Řezáč, CSc.
  • Reader: Mgr. Hana Šimková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masaryk University

Faculty of Education

Bachelor programme / field:
Specialization in Education / Teacher Education - Vocational Training