Bc. Zuzana KYSELÁKOVÁ, DiS.

Master's thesis

Hodnocení kvality vybraných odrůd pšenice ozimé na základě reologických analýz

Evaluation of quality of selected species of wheat based on rheologic analyses
Abstract:
Tato práce se zabývá hodnocením kvality 18 odrůd pšenice ozimé ze sklizně 2010. Teoretická část pojednává o botanické charakteristice pšenice, popisuje kvalitativní parametry, odrůdy pšenice a methody používané pro reologii těsta. V praktické části práce jsou výsledky z reologických analýz.
Abstract:
This thesis deals with the evoluation of the quality of 18 varieties fo winter wheat harvested in 2010. The theoretical part is concerned with the botanical characteristic of wheat, quality parameters, wheat varieties and methods used for analysing dough rheology. In the practical part of work are results from rheologic analysis.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2011
Identifier: 21758

Thesis defence

  • Date of defence: 31. 5. 2011

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KYSELÁKOVÁ, Zuzana. Hodnocení kvality vybraných odrůd pšenice ozimé na základě reologických analýz. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production

Theses on a related topic