Hodnocení kvality vybraných odrůd pšenice ozimé na základě reologických analýz – Bc. Zuzana KYSELÁKOVÁ, DiS.
Bc. Zuzana KYSELÁKOVÁ, DiS.
Master's thesis
Hodnocení kvality vybraných odrůd pšenice ozimé na základě reologických analýz
Evaluation of quality of selected species of wheat based on rheologic analyses
Abstract:
Tato práce se zabývá hodnocením kvality 18 odrůd pšenice ozimé ze sklizně 2010. Teoretická část pojednává o botanické charakteristice pšenice, popisuje kvalitativní parametry, odrůdy pšenice a methody používané pro reologii těsta. V praktické části práce jsou výsledky z reologických analýz.Abstract:
This thesis deals with the evoluation of the quality of 18 varieties fo winter wheat harvested in 2010. The theoretical part is concerned with the botanical characteristic of wheat, quality parameters, wheat varieties and methods used for analysing dough rheology. In the practical part of work are results from rheologic analysis.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2011
Identifier:
21758
Thesis defence
- Date of defence: 31. 5. 2011
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KYSELÁKOVÁ, Zuzana. \textit{Hodnocení kvality vybraných odrůd pšenice ozimé na základě reologických analýz}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2011. Available from: https://theses.cz/id/2yrtjn/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KYSELÁKOVÁ, Zuzana. Hodnocení kvality vybraných odrůd pšenice ozimé na základě reologických analýz. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production