Petr Marek
Bachelor's thesis
Food Truck - bistro na čtyřech kolech
Food Truck - bistro on four wheels
Anotácia:
Cílem bakalářské práce Food truck – bistro na čtyřech kolech je přiblížit pomocí podnikatelského záměru uvedení food trucku do běžného provozu. Úvodní část práce se věnuje historii food trucků ve Spojených státech amerických a pojednává o momentálním fenoménu food trucků v Severní Americe. Analýza zákazníků, konkurentů a dodavatelů je nedílnou součástí bakalářské práce, stejně jako popis potenciálních …viacAbstract:
The aim of this bachelor thesis Food truck – a bistro on four wheels is to describe how to start a food truck and put it into operation. This thesis uses the format of business plan to achieve the aim. The first part of the thesis deals with history of food truck in the United States and addresses the recent phenomenon of food trucks in the North America. The thesis includes analysis of customers, …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 11. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14668/vsh_b_a2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 1. 2017
- Vedúci: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Stanislava Belešová, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MAREK, Petr. \textit{Food Truck - bistro na čtyřech kolech}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/2ytlvf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
Podnikání v oboru street-food festivalů
Tom Kunay -
Požadavky pro provoz food trucku
Jan Pravda -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
Michaela Kašparová -
Projekt vytvoření nové street foodové akce ve měste Holíč
Nikola Gašparíková -
Požadavky pro provoz food trucku
Jan Pravda -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
Michaela Kašparová -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
Jan Foldyna -
Analýza business modelov pražských bistier
Soňa Jenčušová