Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody – Petra TOMÁŠKOVÁ
Petra TOMÁŠKOVÁ
Bakalářská práce
Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody
Desinfectant for healt service, grocery and adjustment of water
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o problematice výskytu mikroorganizmů ve zdravotnictví a potravinářství a o možnostech jejich zneškodnění. Jsou zde popsány jednotlivé metody dezinfekce, požadavky na dezinfekční prostředky a příklady používaných komerčních přípravků. Dále se práce zaměřuje na úpravu vody a hygienické zabezpečení pitné vody chemickými metodami. Práce obsahuje také přehled legislativních trendů …víceAbstract:
Bachelor work deals with problems of presence of microorganisms in health services and food department and about possibilities of their disposal. There are descriptions of different methods of desinfection, disinfectants requirements and examples of used commercial products. This thesis is also focusing on water regulations and drinking water health security using chemical methods. Overview of legislative …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
21671
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
TOMÁŠKOVÁ, Petra. Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody. Zlín, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin