Marek Dušek
Bakalářská práce
Burgundská vína
Burgund Wine
Anotace:
DUŠEK, Marek, Burgundská vína. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha : 2014. Tato bakalářská práce je zaměřená na problematiku burgundských vín, jejich postavením na českém trhu a cenové politice dovozních společností a třech pražských restaurací Le terroir, La Degustation Boheme Bourgeiose a Alcron. Cílem této práce je zmapovat český trh z hlediska alokací a cen burgundských vín, jakož i …víceAbstract:
Abstract This Bacchelor’s dissertation is dealing with the issues of the wines from burgundy, about their place on Czech market and price strategy of one importing company and three Prague’s restaurants Le terroir, La Degustation Boheme Bourgeoise and Alcron. The main goal of this paper is to alocate the Czech market concerning the alocations from the winemakers and prices of the wines from Burgundy …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 6. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/5988/vsh_b_b1/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 8. 2014
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
- Oponent: Ing. Dana Johnová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví