Systém řízení kvality produktů v potravinářském podniku – Bc. Miroslav Špalek
Bc. Miroslav Špalek
Diplomová práce
Systém řízení kvality produktů v potravinářském podniku
Product Quality Management System in a Food Processing Company
Anotace:
Tato diplomová práce je zaměřena na řízení systému kvality potravin. Autor popisuje aktuálně platné kvalitativní normy, které se velkou měrou podílejí na zajištění vysoké kvality a bezpečnosti potravin. Detailní zpracování problematiky norem bylo doplněno o aktuální zjištění z provedené empirické sondy. Cílem této práce je navrhnout nové možnosti řízení kvality potravin s ohledem na jejich bezpečnost …víceAbstract:
The thesis is focused on the system of food quality management. The author describes the currently applicable qualitative standards that contribute to a great extent to ensuring high quality and safety of food. The detailed analysis of these standards was complemented by recent findings from the conducted empirical probe. The aim of this thesis is to propose new alternatives of food quality management …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2016
Identifikátor:
https://is.vsfs.cz/th/oyycc/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2016
- Vedoucí: doc. Ing. Endre Tóth, DrSc.
- Oponent: Ing. Ludvík Filip
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správníVysoká škola finanční a správní
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance
Práce na příbuzné téma
-
Kvalitativní parametry potravinářského a technického máku
Helena Kmječová -
Kvalitativní dopady procesu úpravy sladovnického ječmene a možnosti využití zbytkových frakcí
Veronika Hetclová -
Monitoring a management pasivní imunity telat a kvality mleziva u dojeného skotu
-
Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu
Zuzana LAMPERTOVÁ -
Návrh postupu pro zavedení HACCP ve stravovacím zařízení
Lucie Prokopová -
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
Martina POTENCOVÁ -
Logistika v cateringu a aplikace HACCP
Jindřich Štěpánek -
Řízení kvality služeb v oblasti gastronomie
Kristýna Štěpánková