Bc. Miroslav Špalek

Diplomová práce

Systém řízení kvality produktů v potravinářském podniku

Product Quality Management System in a Food Processing Company
Anotace:
Tato diplomová práce je zaměřena na řízení systému kvality potravin. Autor popisuje aktuálně platné kvalitativní normy, které se velkou měrou podílejí na zajištění vysoké kvality a bezpečnosti potravin. Detailní zpracování problematiky norem bylo doplněno o aktuální zjištění z provedené empirické sondy. Cílem této práce je navrhnout nové možnosti řízení kvality potravin s ohledem na jejich bezpečnost …více
Abstract:
The thesis is focused on the system of food quality management. The author describes the currently applicable qualitative standards that contribute to a great extent to ensuring high quality and safety of food. The detailed analysis of these standards was complemented by recent findings from the conducted empirical probe. The aim of this thesis is to propose new alternatives of food quality management …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2016
  • Vedoucí: doc. Ing. Endre Tóth, DrSc.
  • Oponent: Ing. Ludvík Filip

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správní