Implementace gastronomické značky Michelin v České republice – Magdalena Poláková
Magdalena Poláková
Bakalářská práce
Implementace gastronomické značky Michelin v České republice
Implementation of the Michelin gastronomic brand in the Czech Republic
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá implementací gastronomické značky Michelin v České republice. Hlavním cílem práce je zmapovat potenciál a připravenost regionů České republiky na implementaci této značky. V rámci toho je položena výzkumná otázka, zda jsou jednotlivé regiony připraveny na implementaci značky Michelin. Dále práce analyzuje povědomí jednotlivých regionů České republiky o značce Michelin …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the implementation of the Michelin gastronomic brand in the Czech Republic. The primary purpose of the thesis is to map the potential and readiness of Czech regions for the implementation of this brand. Within this framework, the thesis addresses a research question of whether the individual regions are prepared for the implementation of the Michelin brand. Furthermore …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2024
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/92339
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 31. 5. 2024
- Vedoucí: Renata Lukášová
- Oponent: Petr Janeček
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/92339
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program:
Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Nové marketingové koncepty v nabídce stravovacích služeb
Hana Mrázková -
Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide
Gažová Gažová -
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
Deana Gieratová -
Analýza ponuky a obsluhy v pražských reštauráciách obsiahnutých v sprievodcovi Michelin Guide 2017
Lucia Pálková -
Komparace cenové úrovně pokrmů pražských restaurací obsažených v průvodci Michelin
Quang Vu Minh -
Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
Daniel Veselý -
HR Excellence in Research Award jako nástroj zkvalitňující řízení personálního rozvoje na vysokých školách se zaměřením na tzv. "oblast pracovních podmínek a sociální bezpečnosti"
Eliška Krištofová -
Marketingová komunikace v rámci E.ON ENERGY GLOBE AWARD ČR
Bohumír Buchta