Lucie Parmová

Bachelor's thesis

Specifika stravovacích služeb v hotelech vyšších tříd

The Analysis of Food&Beverage Services in Luxury Hotels
Anotácia:
Práce se zabývá stravovacími službami. Hlavním cílem práce je zanalyzovat stravovací úsek vybraného hotelu a poté doporučit návrhy na zlepšení služeb tohoto úseku. Teoretická část je zaměřena na problematiku stravovacích a ubytovacích služeb a také na hlavní provozní úseky hotelu. Praktická část podává základní informace o hotelu Savannah****deluxe, jeho poloze a hlavních konkurentech. Následně popisuje …viac
Abstract:
The thesis deals with Food&Beverage services. The main aim of the thesis is to analyze the Food&Beverage department in chosen hotel and then recommend some new ideas for its improvement. The theoretical part is focused on hospitality services and main operational divisions in the hotel. The analytical part gives information about the hotel Savannah****deluxe, its location and main competitors. Subsequently …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 10. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
  • Vedúci: Lena Mlejnková
  • Oponent: Tomáš Bakos

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/64917