Kvalitativní ukazatele vybraných masných výrobků vyrobených ve standardní a bio- kvalitě – Bc. Martina JAROŠOVÁ
Bc. Martina JAROŠOVÁ
Master's thesis
Kvalitativní ukazatele vybraných masných výrobků vyrobených ve standardní a bio- kvalitě
Quality of selected meat products produced in standard and organic quality
Abstract:
Cílem diplomové práce bylo porovnat přítomnost použitých konzervačních látek a základních složek masných výrobků vyrobených v běžné a bio - kvalitě. V praktické části bylo provedeno polarizační měření vzorků obou kvalit s cílem stanovit, zda existuje kvalitativní rozdíl ve složení běžných potravin a biopotravin. Získaná data z měření byla dále zpracována a statisticky vyhodnocena. Díky provedenému …moreAbstract:
The aim of this Master thesis was to compare the presence of used preservation substances and basic ingredients in meat products made in regular and bio-quality. In practical part of the thesis, a polarization measurement was done with the aim to determine whether there is a quality difference between these two production qualities. The obtained data were subsequently processed and statistically evaluated …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2021
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
JAROŠOVÁ, Martina. \textit{Kvalitativní ukazatele vybraných masných výrobků vyrobených ve standardní a bio- kvalitě}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2021. Available from: https://theses.cz/id/34bqzr/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
JAROŠOVÁ, Martina. Kvalitativní ukazatele vybraných masných výrobků vyrobených ve standardní a bio- kvalitě. Č. Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Animal husbandry / Animal husbandry
Theses on a related topic
-
Biopotraviny a jejich význam
Michaela Holcová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights