Kvalitativní ukazatele vybraných masných výrobků vyrobených ve standardní a bio- kvalitě – Bc. Martina JAROŠOVÁ
Bc. Martina JAROŠOVÁ
Diplomová práce
Kvalitativní ukazatele vybraných masných výrobků vyrobených ve standardní a bio- kvalitě
Quality of selected meat products produced in standard and organic quality
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo porovnat přítomnost použitých konzervačních látek a základních složek masných výrobků vyrobených v běžné a bio - kvalitě. V praktické části bylo provedeno polarizační měření vzorků obou kvalit s cílem stanovit, zda existuje kvalitativní rozdíl ve složení běžných potravin a biopotravin. Získaná data z měření byla dále zpracována a statisticky vyhodnocena. Díky provedenému …víceAbstract:
The aim of this Master thesis was to compare the presence of used preservation substances and basic ingredients in meat products made in regular and bio-quality. In practical part of the thesis, a polarization measurement was done with the aim to determine whether there is a quality difference between these two production qualities. The obtained data were subsequently processed and statistically evaluated …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JAROŠOVÁ, Martina. \textit{Kvalitativní ukazatele vybraných masných výrobků vyrobených ve standardní a bio- kvalitě}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/34bqzr/.
Jak správně citovat práci
JAROŠOVÁ, Martina. Kvalitativní ukazatele vybraných masných výrobků vyrobených ve standardní a bio- kvalitě. Č. Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zootechnika / Zootechnika
Práce na příbuzné téma
-
Biopotraviny a jejich význam
Michaela Holcová
Název
Vložil
Vloženo
Práva