Michaela NAVRÁTILOVÁ

Bachelor's thesis

Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel

Technology and Materials for the Manufacture of Candies and Caramels.
Abstract:
V této bakalářské práci se zabývám historií, charakteristikou, výrobou a surovinami na výrobu kandytů a karamel. Je zde také popsána historie závodu SFINX, jež je největším středoevropským výrobcem bonbonů v rámci mezinárodního koncernu Nestlé s.r.o. Na závěr práce je zde zmínka o vadách, které se vyskytují při vaření kandytové hmoty a při výrobě karamelové hmoty.
Abstract:
In my thesis I look into the history, features, production and ingredients to manufacture candies and caramel. It also describes the history of SFINX factory which is the major candy factory in central Europe within the international Nestle Group Ltd. In the end of my thesis I would like to mention any imperfections which occur during cooking candy and caramel substance.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

NAVRÁTILOVÁ, Michaela. Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy