Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel – Michaela NAVRÁTILOVÁ
Michaela NAVRÁTILOVÁ
Bachelor's thesis
Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel
Technology and Materials for the Manufacture of Candies and Caramels.
Abstract:
V této bakalářské práci se zabývám historií, charakteristikou, výrobou a surovinami na výrobu kandytů a karamel. Je zde také popsána historie závodu SFINX, jež je největším středoevropským výrobcem bonbonů v rámci mezinárodního koncernu Nestlé s.r.o. Na závěr práce je zde zmínka o vadách, které se vyskytují při vaření kandytové hmoty a při výrobě karamelové hmoty.Abstract:
In my thesis I look into the history, features, production and ingredients to manufacture candies and caramel. It also describes the history of SFINX factory which is the major candy factory in central Europe within the international Nestle Group Ltd. In the end of my thesis I would like to mention any imperfections which occur during cooking candy and caramel substance.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
NAVRÁTILOVÁ, Michaela. Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Monitoring a síťová automatizace v bezdrátové síti.
Daniel Škrob -
Využití a integrace zařízení Smart Home
Daniel Škrob -
Hodnocení výkonnosti podniku pomocí nástrojů finanční analýzy
David Škrob -
Tvorba datasetu a učení modelu neuronových sítí pro klasifikaci infarktu myokardu
Ondřej Škrob -
Rezistentní škrob
Jana Bartoníková -
Škrob ve výživě člověka
Anastázie Paclová -
Rezistentní škrob v českém pečivu
Karolína Konopásková -
Reakce vybraných odrůd brambor pro zpracování na škrob na listovou aplikaci hnojiv
Šárka ŠANDEROVÁ